0 / 5 (0 гласа)

3М е компания основана в Америка през 1902г. Основни характеристики, които можем да й припишем са  иновативност, качество и решение на проблеми. Започнала като малка фирма от Минесота, обвързана с добив на ресурси извличани от земята, днес тя е познаваема марка по целия свят. Продуктите, които предлага се отъждествяват с безкомпромисно качество и гаранция. Като пример може да се даде фактът, че върху информационните знаци в републиканската пътна мрежа на България (обозначения на кръстовища, имена на населени места и т.н.) се монтират само и единствено фолиа на компанията. В практиката си ние също сме работили с продукти 3М и по никакъв начин не сме оставали разочаровани.

Компанията е фокусирала усилията си в разрешаването на индустриални проблеми и затруднения, като след старателни проучвания и дълги процеси на разработване е достигала до разрешаване им. Неоспоримо е сред топ брандовете със значителен брой регистрирани патенти.

Предлаганите от нас пасти за полиране 3М (9374, 9375, 9376, 80345) са невероятен подарък за вашия автомобил. С тях той ще изглежда винаги ослепително и зашеметяващо. Ще отстранят неприятните драскотини и ще освежат лаковото покритие. Може да се използват при нови и стари автомобили без да се притеснявате, че лакът им ще бъде засегнат или наранен. Преди да започнете да полирате колата си е препоръчително да се консултирате с наш сътрудник, да прочетете в сайта ни или да се обърнете към професионалист, за да постигнете максимален успех с минимални усилия.


Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!