Защитна емулсия против ръжда Мипа Miparox 0,100ml

0 / 5 (0 гласа)


11.00 лв.

Изключителен продукт за третиране на ръжда с широко приложение. Miparox преобразува ръждата и създава антикорозионен органичен филм-боя. Може да се използва дори и за цинкови корозирали повърхности. Продукт на водна основа, не съдържа вредни вещества. Задължителен продукт при реставриране на стари автомобили, ръждясали калници, вежди и т.н. по автомобила.

Начин на работа: Нанася се с четка на почистена от грубите люспи ръжда. След 24 часа може да се нанесе втори слой при необходимост. Miparox е със сивозелен цвят, след като преобразува ръждата, оставя метало-органичен защитен слой черен мат. Не се стича при вертикална апликация. Може да се грундира с всички видове грунд, праймер и да се боядисва с всички видове бои - акрилни, металици, авто емайл лак.

Разход: прибл. 15кв.м/ 1л.

Внимание: Никога не потапяйте четката, с която работите в цялото количество Miparox, отделете в друг съд и остатъчното количество изхвърлете или използвайте на следващия ден, защото ще се сгъсти и втвърди след няколко дни. Не използвайте при температури под 10°С.


MIPA

Черен

0.100



Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!


Свързани продукти