5 / 5 (1 гласа)

Коледните празници наближават с ниските си температури. Тръгвам в търсене на подаръци, но опс...препятствие. Не мога да отворя вратата на колата си.... Пак забравих да напръскам гумените уплътнения.

   Приятел ми каза за страхотното действие на силиконовия спрей на Мотип, закупил го е от магазин СТЕОС преди години и оттогава проблемите със замръзналите уплътнения се разрешили.

   Е послушах го, ...днес вратата се отвори безпроблемно, отивам да купя велосипед за малкия и мисля да напръскам веригата на колелото със същия този спрей, за да я предпазя от ръжда. Работата ми с продукта няма да свърши тук, защото лятото ще предпази гумите на автомобила ми, както и тези на колелото на сина ми от слънчевите лъчи и нагретия асфалт.     

   Имайки предвид, че този силиконов спрей е водоустойчив, топлоустойчив и предпазващ от ръжда , той се превръща в един от любимите ми продукти. Но най-добре прочетете сами за прекрасния продукт .

   Аз отивам да си купя още един спрей, защото видях, че е намален в любимия ми магазин за автоаксесоари,  а именно СТЕОС. Замислете се и вие .... преди да останете на студа. 

                          


Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!