5 / 5 (1 гласа)

 KÖBER е един от най-големите производители на бои в Румъния. Възниква като семейна фирма в Германия, изнася производството си в Румъния.KÖBER SRL e един от най - големите частни производители на смоли и покрития в Европа. Компанията има позициониран завод в Румъния, като държи 60 % от румънския пазар. Към момента продукти с марката KÖBER присъстват в Германия, Унгария, Словакия, Украйна, Русия, България.

Компанията разполага с модерни и ефективни производствени инсталации, голяма складова база с площ от 2300 кв.м в съответствие със западните европейски стандарти, собствен отдел за научни изследвания и развитие, както и с модерна офис площ. Основните области на дейност свързани с продуктите произвеждани и продавани от компания KÖBER са разработени под марката KÖBER. В тази връзка от самото начало на своята дейност стратегията на компанията е насърчаване производството на продукти от най-високо качество основани на по-съвременно ноу-хау, на система за качество сертифицирана от международни организации и много професионален опит. Компания KÖBER има System Management сертифициранa от Germanischer Lloyd Certification и система за управление на качеството сертифицирана от TUV Süddeutschland. С цел да се отговори на изискванията на клиентите продуктите на KÖBER сe тестват от оторизирани лаборатории.

Портфолиото от продукти включва прахови бои, както за интериор, така и за екстериор, характеризиращи се с голямо разнообразие и блясък. Алкидни бои, характеризиращи се с много висок гланц, добра разливност и устойчивост на UV лъчи и атмосферно влияние - подходящи за боядисване на автобои. камиони, машини, селскостопанска техника - комбайни, трактори и др. Хамър ефект бои и бои 3в1, изключително устойчиви на солени мъгли и морски климат, подходящи за железни огради и орнаменти, первази и др. Бои и лакове за дърво, устойчиви на надраскване, паркетни лакове, яхтен лак, всичко за защита на мебелите във вашия дом, градина, хотел от инсектициди до атмосферно влияние и UVлъчи. Пътна маркировка и светлоотразителни перли. Продуктите се предлагат в опаковки за краен клиент - 0,750мл, 1л ,и за индустриални клиенти по 5, 25кг баки.


Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!